RİZE / ÇAYELİ - Madenli ilkokulu

Ara

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencileri Cumhuriyet'imizin 100. yılı kapsamında kültürümüzü yansıtan bir sınıf müzesi oluşturdular. Müzeyi ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Hüseyin Şahin, ilçemizdeki okul müdürleri, velilerimiz ve öğrencilerimiz ilgiyle gezdiler. Katkılarından dolayı 3-A sınıfı verilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında okulumuzda birbirinden güzel etkinlikler yapmaya devam ediyoruz. Bu hafta yapmış olduğumuz parkur yarışması çok heyecanlı ve eğlenceli anlara sahne oldu. Ortaokul seviyesinde Caner ARSLAN, ilkokul sviyesinde Ömür Talha TAŞ birinci oldu.

Ekm

Okulumuzda geleneksel duruma gelmiş olan oryantiring yarışmasını bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı adına yaptık. Eğlenceli anlara sahne olan yarışma oldukça heyecanlıydı. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla harika bir etkinlik gerçekleştirdik.

Madenli ilk-ortaokulu 100. Yıl oryantring turnuvasi

Düzenleyen Mehmet Ali Duman